Liberalul Pavel Popescu desființează noul Cod Penal

Liberalul Pavel Popescu desființează noul Cod Penal

Deputatul PNL Pavel Popescu a anunțat că a votat împotriva modificărilor aduse Codului Penal de cei de la PSD&ALDE pentru că nu este un Cod dedicat protejării cetățenilor de abuzuri, așa cum mint cei de la Putere, ci un Cod prin care sunt protejați infractorii.

”România are probleme grave, iar cei de la PSD&ALDE au forțat adoptarea modificărilor Codului Penal, care conține prevederi prin care cetățenii cinstiți vor putea fi transformați în victime. Din păcate, aceste modificări vor afecta mai multe paliere ale societății, inclusiv mediul privat. Mulți vor putea crede că nu mai există rațiuni de a fi o persoană cinstită, când legea nu pedepsește fărădelegea. Votul meu împotrivă este și un protest față de această atitudine sfidătoare și fără nicio limită a parlamentarilor PSD&ALDE”, a declarat parlamentarul liberal.

Cei de la PSD&ALDE și-au făcut un COD pentru ei, un cod omerta, în stil mafiot, mai acuză deputatul PNL Pavel Popescu.

”Au redefinit abuzul în serviciu, au scos și redefinit o serie de infracțiuni ca să le fie mai ușor să fure sau să scape, dacă au comis deja ilegalități. Asta e comportament de tip mafiot! Singura problemă e că cei de la PSD&ALDE nu au nici măcar 1% onoare. PNL se va lupta până la capăt pentru a-i împiedica să distrugă țara, să îi nedreptățească pe cetățeni. Pentru modificări atât de importante, ca cele care au fost la Codul Penal, este nevoie de discuții serioase, la care să participe toți decidenții. Dreptatea nu se poate face doar în stilul de interpretare al celor de la PSD&ALDE”, a mai declarat deputatul liberal Pavel Popescu.

2018-08-03T09:50:03+00:00